BOEKIDSBOX

De Boekids Vakantie Club presenteert: de Boekids Box 

De Levensgrote Reizende Kijkdoos van Boekids, de Boekids Box, is klaar! Reserveer hier je plekje! 

De Boekids Box prikkelt en stimuleert het plezier in lezen en de fantasie. Naar aanleiding van een ter plekke (voor)gelezen of geluisterd (silent reading) boek, worden kinderen uitgenodigd hun eigen storyboard te maken in de levensgrote kijkdoos. Dit kan op een speelse wijze door het uitkiezen van decors, hoofdpersonen en attributen, allemaal gebaseerd op illustraties uit kinderboeken.  

De Boekids Vakantie Club wordt georganiseerd van 5 tot 9 mei op het terrein van PIP in Den Haag. Kinderen tussen de 4 en 9 jaar kunnen hier terecht van 10.00 tot 12.00 en van 12.30 tot 14.30. Per blok zijn er 30 plekken, dus wees er snel bij en geniet van de verhalen, knutselen, spelen en vooral veel vakantieplezier 

Let op: Reserveren voor de Boekids Vakantie Club is verplicht; Per reservering één begeleider.  

Ook is dBoekids Box is volledig Corona proof. Zo wordt de Box in een doorzichtige bubbeltent geplaatst, zodat ouders en leerkrachten op afstand kunnen meegenieten met wat er in de Box gebeurt.  

De BoekidsBox bezoeken
De locatie van PIP Den Haag kan je hier vinden. Parkeren kan de eerste twee uur gratis. Ook op loopafstand kan je gratis parkeren op de Lekstraat of op het Trekvlietplein.

Wij hebben er zin in, jullie ook? Lees hier meer over de Boekids Box