Boekids Festival

zondag 3 juni 2018

(Theater De Nieuwe Regentes)

Vertellus

Muziekgezelschap Vertellus

Vertellus

Al spelend en muziekmakend vertellen ze de leukste verhalen

Muziekgezelschap Vertellus, publieksfavoriet van vorig jaar, is terug van weggeweest! Al spelend en muziekmakend vertelt dit vrolijke muziekgezelschap de allerleukste verhalen op Boekids Festival.

Muziekgezelschap Vertellus

Workshop: Gorgelmormels

Gorgelmormels workshop

Workshop: Gorgelmormels
Genre: BelevingWorkshop

Maak kennis met de Gorgels: de tot-leven-gewerkte wezens uit de gorgelrijmen van dichter C. Buddingh.
In deze fantasie-prikkelende workshop mogen kinderen hun eigen gorgelmormels maken, gorgelrijmen schrijven en hun eigen gorgels tot leven brengen!

Gorgelmormels

Workshop: Koken voor de keizer

workshop

Workshop: Koken voor de keizer
Genre: BelevingWorkshop

‘De elfjarige Mick moet koken voor zijn leven. Zeven dagen lang moet hij iets maken wat keizer Linus I lekker vindt. Er is echter één probleem: de keizer lust niets.’ Koken voor de Keizer is het geprezen boek van Marloes Morshuis, dat tijdens Boekids uitgangspunt is voor een interactieve workshop.

Voorstelling: De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen

Voorstelling: De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen
Genre: BelevingTheater

Een knettergekke voorstelling vol humor en tovenarij door theatergezelschap Meneer Monster

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Afgelopen periode maakten de auteurs van het boek, Andy Griffiths en Terry Denton (AUS), een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut. Makkelijker gezegd dan gedaan, want waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Meneer Monster zet samen met het Australische CDP Theatre Productions zijn tanden in dit verhaal en tovert het om tot een knettergekke voorstelling vol humor en tovenarij. Een echte Meneer Monster-productie voor zowel jong als oud.


Koop nu je tickets!