Varkentje rund, Ministerie van oplossingen en het luisterboekentheater

Varkentje rund, Ministerie van oplossingen en het luisterboekentheater

Varkentje Rund
Leeftijd: AL
Een muzikale voorstelling met de grappigste liedjes en gekste avonturen van Varkentje Rund

Tijden: 12.00 & 14.30 uur

Je kent hem misschien van de filmpjes in het Klokhuis. Er gaat altijd wel iets mis in het gekke leven van Varkentje Rund. Michiel Hoving, de bedenker, brengt de muzikale voorstelling van Varkentje Rund naar Boekids, waarin hij je de grappigste liedjes en avonturen laat horen van deze gekke beestenboel.

Op Boekids maak je kennis met de gekste, grappigste en leukste personages uit je favoriete verhalen. Zo ook het ondeugende Varkentje Rund. Tijdens deze muzikale voorstelling beleef je alle gekke avonturen van Varkentje Rund en zijn vrienden.
Of sluit je aan bij het Ministerie van Oplossingen, een workshop naar het boek van Sanne Rooseboom-kinderboekenschrijver, waarin je voor de gekste problemen de beste oplossing bedenkt. Wie weet ben jij straks een oplossings-expert!
Wanneer je alle knettergekke voorstellingen en workshops hebt bezocht breng je een bezoekje aan het Luisterboekentheater, waar je in allerlei verhalen verdwaalt. Zet je koptelefoon op, zak lekker weg in wat kussens en droom weg naar een andere wereld…

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand