Jeff Kinney
Jeff Kinney - Het leven van een loser

Jeff Kinney

Groot nieuws

Jeff Kinney
Ontmoet de schrijver van Het leven van een loser! Persconferentie en signeren
Woensdag 5 december 2018 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, je dient je wel aan te melden op de website van Paagman.

Jeff Kinney, schrijver van de wereldwijde bestsellerserie Het leven van een Loser, komt naar Nederland! Hij reist de hele wereld over, maar op 5 december komt hij bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) zijn Nederlandse fans ontmoeten. Iedereen die komt krijgt een uniek Sinterklaascadeau van Jeff Kinney zelf: een superleuke Loser-pet! Naar aanleiding van zijn nieuwe boek geeft hij een heuse persconferentie en jullie zijn de journalist!

Jeff Kinney ontmoeten?

Wil je Jeff Kinney ontmoeten? Dat kan!
Wil je de grappigste schrijver van de wereld ontmoeten en/of ken je iemand die megafan is van de serie? Kom dan naar een van de onderstaande locaties! Iedereen die komt krijgt een uniek Sinterklaascadeau van Jeff Kinney zelf: een superleuke Loser-pet! Daarnaast neemt hij de tijd om de boeken van alle aanwezige Loser-fans te signeren.

Meet & greet winactie

Meet & Greet winactie
Stuur een grappige foto in met je Loserboek(en) en maak kans op een exclusieve meet en greet met schrijver Jeff Kinney!

Wat moet je doen?

Exclusieve meet–and-greet, doe mee en win!
Echte fans kunnen een exclusieve meet-and-greet met Jeff Kinney winnen! Maak de ultieme grappige foto van jezelf met al je Loser-boeken. De leukste 25 foto’s worden beloond met een sleutelhanger, en de 3 grappigste inzendingen winnen een exclusieve meet-and-greet met Jeff én een uniek Loser-Sinterklaascadeaupakket! Dat wil jij toch ook?

Doe mee en win!

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand