Hoe smaakt de hamburger van de toekomst

Hoe smaakt de hamburger van de toekomst

College: Hoe smaakt de hamburger van de toekomst?
Spreker: Chloe Rutzerveld

Woensdag 8 mei, 12:00-13:00, Nutshuis Den Haag

Omschrijving: Terwijl de bevolking van onze planeet blijft groeien, worden vragen rond voedsel en duurzaamheid steeds belangrijker. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er voldoende voedsel voor iedereen is in de toekomst? Wat voor nieuwe voedselbronnen zijn er mogelijk en hoe gaan we onze maaltijden ontwerpen om aan onze behoeften en de behoeften van de planeet te voldoen? Chloé Rutzerveld is kritisch food designer. Ze ontwerpt scenario’s voor nieuwe manieren van voedselproductie en consumptie. Haar passie voor eten, fascinatie voor natuur en interesse in technologie komen terug in haar werk. Hoe kunnen we ons eten efficiënter, gezonder en duurzamer maken door technologie in te zetten als hulpmiddel van de natuur?

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand