boektalk

Te oud voor Boekids? Voor jong en oud hebben we ook Boektalk op donderdag 19 en vrijdag 20 mei in Studio B van de Centrale Bibliotheek Den Haag. Met toffe lezingen over onderwerpen als de muziekindustrie en hacken.

Tim den Heijer
Het Bromvlieg-effect
Donderdag 19 mei om 19:00

Tim is co-auteur van Het Bromvlieg-effect en legt aan de hand van talloze voorbeelden uit hoe wij ons in het dagelijks leven laten leiden door soms nauwelijks waarneembare manipulatieve richtingaanwijzers.

Noah & Melissa
Hoe overleef ik mijn leeslijst?
Donderdag 19 mei om 20:30

Twee bekende Booktokkers geven tips over boeken die jongeren aanspreken en leggen uit waarom juist zij wel deze doelgroep  aan het lezen krijgen waar volwassenen al jaren hun tanden op stukbijten.

Gideon Karting
Werk nooit met je idolen
Vrijdag 20 mei om 19:00

Gideon heeft in zijn functie als boeker bij Mojo concerts gewerkt met tal van wereldsterren waaronder Lady Gaga en One Direction. Hij zal vertellen over hoe je je in deze wereld staande houdt en wat de Do’s en Don’t’s zijn.
Gast Junior van der Stel (Mojo) heeft dagelijks te maken met de soms exorbitante eisen van artiesten en managements.

Maria Genova
Komt een vrouw bij de h@cker
Vrijdag 20 mei om 20:30

Hoe vatbaar zijn wij voor internetfraude, hoe makkelijk is het om je digitale identiteit te stelen. Maria Genova is bekend van haar boek: Komt een vrouw bij de hacker. Een speciale gast zal demonstreren hoe een live hack in z’n werk gaat.

Boektalk is vrij toegankelijk voor iedereen. Voor leden van de bibliotheek is er een gratis consumptie.