Laatste kans op Early Bird korting

Alleen vandaag en morgen kan je nog profiteren van de voordelige Early Bird Tickets met korting. Scoor dus nog snel je kaartje HIER voor maar € 7,50!

Doe de rapworkshop en  klim daarna bij Ali B het podium op om jouw rap te spitten, maak reuzeknuffelkeutels met Stout Konijn, ga op avontuur door het Paard van Troje en maak een reis door de tijd met A.VONTURIA TEIT-machine, geniet van de mooie liedjes van songwriter Lucky Fonz III of kom silent luisteren naar een Boer Boris verhaal door de auteur Ted van Lieshout zelf!

Gary Northfield is speciaal uit Engeland overgevlogen om de Boekids bezoekers mee te nemen op doldwaze dierenavonturen en hij leert je zebra’s tekenen zoals in zijn Julius Zebra boeken. Lieve Bertha treedt op, maar geeft ook een workshop vloggen! Je kan graffiti spuiten, op een echte werkplaats een eigen risoprint prentenboekje maken en dansen bij de silent disco. En weet je wat? Er is nog veeeel meer te beleven op 19 maart in Paard van Troje, Humanity House, Paardcafé en Grafische Werkplaats. Dit wil je allemaal toch niet missen?

Nog niet overtuigd dat je snel je kaartjes met korting moet kopen? Check dan HIER het programma.