James Dashner op Boekids 2016!

Auteur van o.a. The Maze Runner (De Labyrintrenner)

Vol trots kondigt Boekids aan dat James Dashner, auteur van de wereldwijd bekende Labyrintrenner-trilogie (The Maze Runner), op woensdag 16 maart Boekids Festival zal bezoeken! De young adult-boeken van deze schrijver uit de Rocky Mountains zijn bekroond met diverse prijzen en van De Labyrintrenner zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Tevens zijn de eerste twee delen van de trilogie al verfilmd. Na het succes van de trilogie (bestaande uit De Labyrintrenner, De Schroeiproeven en De Doodskuur) is er nu een nieuwe trilogie: de Mortality Doctrine! In oktober 2015 verscheen het eerste deel: Geestesoog en deze maand, januari 2016, verscheen Cyberbrein. Het laatste deel, Survival Game, zal eind februari verschijnen.
Het is de eerste keer dat James Dashner voet aan het continent Europa zet. Eerder was
hij wel in de UK voor een première van een van zijn films.

James Dashner staat tijdens Boekids University op het podium in de grote zaal van het Paard van Troje en zal worden geïnterviewd door middelbare scholieren! Daarnaast is er een spannende quiz over de boeken (en films) van James Dashner, waarbij het publiek mee kan doen met eigen smartphone (BuzzMaster)! Tussen 14.00 en 15.00 zal James Dashner een signeersessie houden in Boekhandel Paagman (Den Haag centrum).

Aanwezig zijn bij deze lezing? Koop dan hier je tickets. Aanwezig zijn met je klas? Mail dan naar educatie@boekids.nl

De aanwezigheid van James Dashner op Boekids University 2016 is tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Q.

Boekids University 14 t/m 18 maart
Boekids University: een educatief traject waarbij bekende wetenschappers en auteurs colleges geven over populaire wetenschappelijke, non-fictie onderwerpen zoals psychologie, chemie, kinderrechten & de natuur. De doelgroep van Boekids University bestaat uit scholieren van het basisonderwijs (groep 7/8) en het voortgezet onderwijs!
Met o.a. James Dashner, Diederik Jekel, Joszi Smeets, Maite Vermeulen, Kitty Nijmeijer & meer