Eat Your Book Out Challenges geslaagd

Boekids 2017 is afgelopen zaterdag 4 maart succesvol van start gegaan met de leeswedstrijd Eat Your Book Out. Meer dan 60 kinderen hebben het boek ‘De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre’ gelezen en op basis van het boek allerlei workshops in verschillende wijkbibliotheken in Den Haag gedaan. De Haagse kinderen tussen de 9 en 12 jaar hebben in Bibliotheek Laakkwartier, Haagse Hout, Scheveningen en Loosduinen de hele dag challenges gedaan.

Tijdens het gezellige evenement werd een nieuwe cover van het boek gemaakt onder leiding van een echte illustrator. Er werd een rap gemaakt geïnspireerd op het boek en jonge lezers van het boek hebben prachtige kookschorten gemaakt. Al dit moois is aankomende zondag 12 maart in de Centrale Bibliotheek Den Haag te bewonderen tijdens de feestelijke finale. Bij de afsluiting zijn de schrijfster en illustrator van het boek aanwezig en zijn er verschillende optredens. Kom je ook de deelnemers van Eat Your Book Out aanmoedigen?

Op onze facebookpagina en HIER vind je foto’s en filmpjes van Eat Your Book Out.
Ook zo een leuke workshop doen? Een eigen rap maken en illustreren, maar ook een prentenboekje maken, cartoons maken of bijvoorbeeld je eigen instrument maken kan op 19 maart tijdens Boekids Festival. Check hier het hele programma.