Doe mee met de Eat Your Book Out leeswedstrijd en maak kans op vette prijzen zoals een E-Reader of een meet & greet met Ali B.

Boekids organiseert op 4 en 12 maart een leeswedstrijd in samenwerking met de Bibliotheek Den Haag. In verschillende wijkbibliotheken kan je op 4 maart gratis hele leuke workshops volgen, mits je uiteraard het boek hebt gelezen! Voor deze wedstrijd hebben we een heel leuk boek uitgekozen: ‘De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre’ (geschreven door Marte Jongbloed), die je gratis in de bieb kunt lenen.

De workshops op 4 maart zijn onder leiding van vakkundige mensen zoals een echte illustrator of een ervaren rapdocent. Je kan een eigen rap of een nieuwe cover van het boek maken of je eigen kookschort pimpen. De workshops op zich zijn al leuk genoeg, maar je kan ook nog eens hele leuke prijzen winnen! Prijzen zijn onder andere een e-reader, tickets voor Boekids Festival of een meet & greet met Ali B. De prijsuitreiking en de feestelijke afsluiting van deze leeswedstrijd op 12 maart is in de Centrale Bibliotheek mét de auteur Marte Jongbloed!

Meld je gratis aan en doe mee met de leeswedstrijd!
Aanmelden is verplicht en kan HIER of aan de balie van de wijkbibliotheek.