Boekids in de trein met Pieter Konijn

Op 12 maart organiseert Boekids samen met de NS  Boekids on Tour. Een echt evenement ‘on tour’, want de activiteiten vinden plaats in een rijdende trein.

Aanstaande zondag 12 maart kan je alvast een voorproefje krijgen van Boekids Festival. Verschillende auteurs die 19 maart op Boekids Festival optreden zullen ‘silent voorlezen’ in de trein. Pieter Konijn met verhalen van Beatrix Potter en Marte Jongbloed met  De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre.  Silent luisteren is de literaire variant van het bekende fenomeen ‘silent disco’. Tijdens ‘silent luisteren’ kunnen kinderen  in de trein ongestoord met een koptelefoon op luisteren naar live voorgedragen verhalen en knuffelen met Pieter Konijn. Ook zal tijdens ‘silent luisteren’ illustratrice Iris Boter live tekeningen maken op de ramen van de trein. Er zijn goodiebags voor alle jonge treinreizigers die meedoen met Boekids on Tour.

Boekids On Tour vindt op 12 maart plaats in de NS Intercity Amsterdam Zuid- Den Haag Centraal van 12:19 uur. Deze trein vertrekt vanaf spoor 4 station Amsterdam Zuid en zal via Schiphol Airport en Leiden Centraal om 12:56 aankomen op station Den Haag Centraal.