Ali B, Gary Northfield en De Kraaien op Boekids 2017

Met trots kunnen wij melden dat de Britse illustrator Gary Northfield, Ali B en De Kraaien ook op 19 maart komen naar Boekids Festival. Eerder waren al Afterpartees, Ted van Lieshout, Joke van Leeuwen en Lieve Bertha bevestigd. Ook staat het enerverende en uitdagende programma weer vol met workshops.

Boekids is een avontuurlijk festival voor het hele gezin, waar je kan verdwalen in verhalen. In Paard van Troje, Humanity House, Paardcafé en Grafische Werkplaats in Den Haag komen verhalen tot leven door theater, muziek, spoken word en oneindig veel workshops.

Op de 15e editie van Boekids kan je als één van de eersten de nieuwe sound van De Kraaien horen, met Ali B rappen on stage en genieten van de ontroerende liedjes en grappige verhalen van Lucky Fonz III.  Gary Northfield neemt je mee op doldwaze dierenavonturen en leert jou zebra’s tekenen zoals in zijn boeken Julius Zebra. Ook kan je ‘silent luisteren’ (de literaire variant op het bekende fenomeen ‘silent disco’) naar Jan Paul Schutten en Bibi Dumon Tak. Er zijn optredens van Meester Bart, The Jerry Hormone Ego Trip en Jeroen Aalbers. Voor de kleinsten is er toneel: Geitjeb(r)ij, Boer Boris gaat naar zee en Walvisjong. En natuurlijk kan je ook zelf aan de slag! Bijvoorbeeld graffiti spuiten, je eigen rap maken en spitten, reuzekeutels maken met ‘Stout Konijn’  of een workshop vloggen volgen. Kortom jeugdfestival Boekids is een mix van ervaren en ontdekken aan de hand van inspirerende en wonderlijke verhalen en kunstdisciplines.

Check hier het hele programma!